Fórmula 1

La F-1 situa el Gran Premi de Montmeló del 2021 el 9 de maig

Motor.

La Fórmula 1 ha anunciat una primera versió del calendari del campionat del 2021, que inclourà 23 grans premis amb la novetat d’Aràbia Saudita , escenari de la penúltima prova el 28 de novembre. El Gran Premi del Circuit de Catalunya serà el cinquè de la temporada, el 9 de maig, tot i que la nota oficial s’adverteix que la prova està pendent encara de la signatura del contracte, la mateixa situació en què es troba el GP del Brasil, previst per al 14 de novembre. També s’assenyala que hi ha un previst un gran premi el 25 d’abril, però que la seu s’anunciarà més endavant.

Els gran premis confirmats tindran lloc a Bahrain (28 de març), la Xina (11 d’abril), Mònaco (23 de maig), Azerbaidjan (6 de juny), Quebec (13 de juny), França (27 de juny), Àustria (4 de juliol), Anglaterra (18 de juliol), Hongria (1 d’agost), Bèlgica (29 d’agost), Holanda (5 de setembre), Rússia (26 de setembre), Singapur (3 d’octubre), Japó (10 d’octubre), Estats Units (24 d’octubre), Mèxic (31 d’octubre) i Abu Dhabi (5 de desembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)