Fórmula 1

Verstappen, el més ràpid en els lliures de Turquia

Motor.

Max Verstappen (Red Bull) ha marcat el millor temps en la primera jornada d’entrenaments lliures del Gran Premi de Turquia, la 14a prova del campionat en la qual Lewis Hamilton (Mercedes) podia certificar la consecució del seu setè títol, fet que li permetria igualar el rècord de Michael Schumacher.

Verstappen ha estat el més ràpid al matí i també a la tarda en una pista, l’Istanbul Park, de llargues rectes i frenades fortes. En el seu millor gir l’holandès ha fet 1:28.330, quatre dècimes menys que Charles Leclerc (Ferrari). Els Mercedes de Bottas, tercera mig segon, i Hamilton, quart a vuit dècimes, s’ho van prendre més amb calma. El britànic, de fet, s’ha queixat de la pista: “Semblava que pilotéssim en una pista de gel, cap dels pneumàtics ens ha funcionat. Ens queda molta feina per fer abans de la cursa, que serà molt emocionant.” Hamilton va guanyar el 2010 a Turquia amb un McLaren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)