Fórmula 1

Hamilton és el més ràpid el primer dia d’entrenaments del GP de Bahrain

La sessió de la tarda ha tingut dues banderes vermelles, la primera per l’accident d’Albon i la segona perquè ha entrat un gos a la pista

Lewis Hamilton (Mercedes) ha acabat el primer dia d’entrenaments lliures del GP de Bahrain amb el millor temps d’1:28.971, tres dècimes millor que Max Verstappen (Red Bull), que amb els seus 1:29.318 ha liderat durant molts minuts la segona sessió. El britànic no ha fet la seva millor volta fins uns deu minuts pel final de la sessió. Els entrenaments de la tarda en el circuit de Sakhir s’han vist alterats per dues banderes vermelles. La primera ha sigut per l’accident de Alexander Albon que ha esmicolat el seu Red Bull a falta d’uns 40 minuts per acabar. Tot just quan els vehicles han tornat a iniciar la sessió, ha arribat una segona bandera vermella perquè un gos ha entrat a la pista. El gos ha marxat per si sol i s’han pogut completar els darrers 26 minuts d’entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)