Fórmula 1

Pietro Fittipaldi substituirà Grosjean en el GP de Sakhir

Té 24 anys i és el net del doble campió mundial Emerson Fittipaldi

El brasiler Pietro Fittipaldi, pilot de proves i reserva de l’equip Haas, serà el substitut del francès Romain Grosjean en la penúltima cursa de la temporada de Fórmula, el GP de Sakhir. Pietro Fittipaldi, de 24 anys, és el net del mític pilot de Fórmula 1 Emerson Fittipaldi que va ser dues vegades campió mundial. Ha estat present en gairebé totes les curses de la temporada per si es requeria un substitut davant possible cas de coronavirus o una altra circumstància.

“Després de decidir que el millor per Romain [Grosjean] era saltar-se almenys una cursa, l’elecció de posar a Pietro [Fittipaldi] al volant va ser bastant fàcil”, ha explicat el director de l’equip, Guenther Steiner. Pietro Fittipaldi ha mostrat la seva alegria perquè Romain Grosjean estigui bé i ha comentat respecte a aquesta oportunitat de pilotar un fórmula 1: “És clar que no són les circumstàncies ideals per a la meva primera oportunitat de competir en Fórmula 1, però estic extremadament agraït amb Gene Haas i Guenther Steiner per la seva fe en posar-me a el volant aquest cap de setmana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)