Fórmula 1

Hamilton, positiu per Covid-19

Motor.El campió del món ha quedat aïllat a Bahrain i es perdrà la penúltima prova del mundial, el GP de Sakhir, l’escenari on probablement es va infectar la setmana passada

El set vegades campió de la F-1, Lewis Hamilton, ha donat positiu per coronavirus i no podrà participar el cap de setmana vinent en la penúltima prova del 2020, el gran premi de Sakhir, a Bahrain. Hamilton (35 anys), que es va assegurar el títol fa dos grans premis, va guanyar diumenge el GP de Bahrain, on probablement s’hauria contagiat, tot i que els pilots i els equips viuen en les seves pròpies bombolles.

La F-1 ha confirmat en un comunicat que el pilot ha donat positiu en una de les proves obligatòries abans d’afrontar un nou gran premi. “D’acord amb tots els protocols Hamilton està aïllat i tots els seus contactes estan essent rastrejats i s’establiran els procediments establerts per assegurar que no hi hagi més casos abans de l’esdeveniment del cap de setmana”, assenyala el comunicat. Mercedes ha confirmat que el pilot té símptomes lleus però que es troba bé i no ha anunciat, per ara, la intenció de substituir-lo partit dels entrenaments de dijous L’anglès tenia la possibilitats en els dos últims grans premis d’arribar al nombre de 100 poles i 98 victòries, rècords absoluts a la F-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)