Dakar

Gerard Farrés aspira a la victòria en buguis en el Dakar 2021

El pilot de manresa diu que tenen equip i que han treballat per guanyar

El pilot Gerard Farrés i el seu copilot Armand Monleón han presentat el seu equip Monster Energy Can-Am per el Dakar 2021 i han manifestat la seva intenció de lluitar per la victòria en la seva categoria T4 de buguis. “L’objectiu és competir bé, però estem en un equip i hem treballat per guanyar” ha explicat Gerard Farrés, que considera que aconseguir la victòria seria un gran resultat i estar en el podi en seria un de bo. “Estem aquí per guanyar el Dakar en buguis” ha sentenciat el pilot català. El seu copilot Armard Monleón ha comentat. “Hem demostrat que tenim mans i el treball està fet”.

El manresà i l’igualadí estaran junts per segon any consecutiu. L’any passat van fer una competició irregular, aconseguint victòries, però també mals resultats en algunes etapes que els hi van impedir lluitar pel triomf final, Armand Monleón ha comentat: “L’any passat vam pecar d’inexperiència no ens passarà aquest any”. Una de les novetat que afectarà al copilot en aquesta edició 2021 serà que no rebran el llibre de ruta fins a deu minuts abans de la sortida. Armand Monleón ho considera positiu perquè donarà més incertesa a la cursa, que pot estar oberta fins a l’ultim dia, i diu que la navegació serà important.

Respecte als seus rivals en la categoria Gerard Farrés ha parlat del xilè Francisco “Chaleco” López sobretot, però ha dit: “Serà una cursa molt oberta, el secret serà gestionar be el cotxe. Tenim ganes de competir i donar un bon espectacle”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)