Fórmula 1

Alpha Tauri aposta pel jove Yuki Tsunoda per al 2021

El japonès fa el salt a la Fórmula 1 després de ser tercer en la Fórmula 2 d’aquest any

L’equip de Fórmula 1 d’Alpha Tauri ha confirmat el fitxatge del japonès Yuki Tsunoda per al 2021. El jove de 20 anys serà el company d’equip del francès Pierre Gasly la propera temporada, ocupant la plaça del rus Danill Kvyat. Des de l’any 2014 no hi havia cap pilot japonès en la graella de Fórmula 1, el darrer va ser Kamui Kobayashi.

Yuki Tsuno és una aposta de Red Bull i d’Honda i va començar a destacar l’any 2019 en la Fórmula 3 en un equip modest amb el que va guanyar una cursa. Aquest any 2020 ha disputat la Fórmula 2 amb l’equip Carlin, ha guanyat tres proves, ha estat set vegades en el podi i ha finalitzat el campionat en la tercera posició. Aquesta setmana ha estat fent els test de Fórmula 1 per a joves pilots a Abu Dhabi.

El cap d’Alpha Tauri, Franz Tost, ha dit de la seva incorporació: “Aquest any en la Fórmula 2 ha demostrat la barreja adequada d’agressivitat en les curses i un bon coneixement tècnic. En els test d’Abu Dhabi d’aquesta setmana ha demostrat que aprèn ràpid i que està llest per fer el salt a la Fórmula 1”. El pilot japonès ha manifestat: “Com la majoria de pilots el meu objectiu sempre ha sigut córrer en la Fórmula 1, així que estic molt content per la noticia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)