Dakar

Sainz i Cruz comencen forts i guanyen la primera etapa del Dakar

Els campions de l’any passat superen per 25 segons Peterhansel

Carlos Sainz i Lucas Cruz (Mini), el guanyadors de l’última edició del Dakar, han sortit a buscar la victòria de la primera etapa des dels primers quilòmetres i l’han aconseguit. El madrileny i el català han pres la sortida en el lloc 28 després d’haver punxat en el pròleg i haver cedit una mica de temps. Han imposat un gran ritme i han guanyat amb 3h05:56, superant per només 25 segons al seu company d’equip Stéphane Peterhansel (Mini). El francès ha sigut molt regular i en els 277 quilòmetres entre Jiddah i Bisha ha mantingut una dura lluita amb Carlos Sainz alternant-se en el primer lloc en els diferents punts de pas. El pilot madrileny i el copilot català lideren la classificació general i superen per només 8 segons a Peterhansel.

El sud-africà Giniel de Villiers i el català Àlex Haro (Toyota) han estat entre els deu primer en cada punt de pas i han finalitzat setens a 8:59 del guanyador. El català Nani Roma i el seu copilot francès Alex Winocq (Hunter) han anat de menys a més en la primera etapa i han millorat posicions a mesura que passaven els quilòmetres per acabar vuitens a 9:39. El qatarià Nasser Al-Attiyah (Toyota), guanyador del pròleg, ha cedit 12:34 i ha acabat desè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)