Dakar

Price suma la tretzena victòria en el Dakar i Barreda perd el lideratge

Oriol Mena continua fent bones actuacions i acaba quinzè a 15:57

Toby Price (KTM) ha sumat la seva tretzena victòria d’etapa en un Dakar, la segona en aquesta edició, al superar per 1:16 a l’argentí Kevin Benavides (Honda) en els 403 quilòmetres de la tercera etapa amb sortida i arribada a Wadi Ad-Dawasir. El castellonenc Joan Barreda (Honda) ha tingut problemes des de l’inici de l’etapa i al final a perdut gairebé 25 minuts (24:49) i ha entrat a meta en el lloc 30. Això l’ha fet perdre el lideratge que ara ocupa el nord-americà Skyler Howes (KTM) –que avui ha sigut tercer–, i que té 33 segons d’avantatge sobre Kevin Benavides.

Oriol Mena (Rieju) continua amb les seves bones actuacions i ha tornat a estar entre els quinze primers de l’etapa cedint 15:57 en la línia de meta. Jaume Betriu (KTM) ha acabat 24è a 19:38, mentre que Laia Sanz (Gas Gas) ha acabat 26a a 22:37 i Joan Pedrero (Rieju) ha ocupat el lloc 28 a 23.22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)