Fórmula 1

La F-1 començarà a Bahrain el 28 de març

Es confirma l’ajornament pel coronavirus del gran premi d’Austràlia i la prova de Montmeló es manté en el 9 de maig

La F-1 ha confirmat la nova versió del calendari del campionat del 2021. La principal novetat és que el mundial començarà a Bahrain (28 de març) en comptes de fer-ho a Austràlia. L’evolució de la pandèmia a Austràlia impedeix que el campionat arranqui a Melbourne tal i com estava previst. El gran premi australià s’ha traslladat al 21 de novembre. Les restriccions en els viatges també afecten al granpremi de la Xina, que de moment no té data. La primera prova a Europa serà la d’Imola (Itàlia), el 18 d’abril i el campionat acabarà el 12 de desembre a Abu Dhabi.

El gran premi que es farà a Catalunya està confirmat per al 9 de maig. La resta de proves confirmades són les de Mònaco (23 de maig), Azerbaidjan (6 de juny), Quebec (13 de juny), França (27 de juny), Àustria (4 de juliol), Anglaterra (18 de juliol), Hongria (1 d’agost), Bèlgica (29 d’agost), Holanda (5 de setembre), Itàlia (12 de setembre), Rússia (26 de setembre), Singapur (3 d’octubre), Japó (10 d’octubre), Estats Units (24 d’octubre), Mèxic (31 d’octubre), Brasil (7 de novembre), Austràlia (21 de novembre), Aràbia Saudita (5 de desembre) i Abu Dhabi (12 de desembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)