MotoGP

Pol Espargaró vol estar el més amunt possible i si pot lluitar pel títol

El pilot de Granollers ho ha explicat en una entrevista facilitada pel seu equip HRC Repsol Honda

  • VÍDEO: Entrevista facilitada per l'equip HRC Repsol Honda

Pol Espargaró ha explicat les seves sensacions en la presentació de l’equip HRC Repsol Honda amb que debutarà aquesta temporada, en una entrevista facilitada pel seu nou equip. El pilot de Granollers ha manifestat que és una sensació molt especial portar aquests colors, que van portar anteriorment pilots com Doohan, Crivillé, Hayden o Marc. Pol Espargaró també ha parlat del que és important per ell com a pilot i ha comentat els objectius que es marca per aquesta temporada. “És complicat parlar d’objectius. L’any passat es va veure que era una muntanya russa, en cada cursa canviaven els resultats i era complicat predir qui era el pilot a batre.” El nou pilot del HRC Repson Honda sap molt bé que està en un equip campió: “ Sé on estic i el que comporta aquests colors. El meu objectiu és estar el més amunt possible i a final d’any intentar lluitar pel campionat mundial”.

Respecte a qui pensa que pot ser el principal rival aquesta campanya ha comentat: “Si arriba Marc a Qatar serà ell sens dubte. Jo crec que quan torni estarà al mateix nivell que estava. Està clar que és el millor pilot del món i tot desitgem que torni el més aviat possible”. Fora del seu propi equip Pol Espargaró també veu rivals complicats: “Evidentment no podem excloure las Suzuki, els joves pilots de Ducati i KTM, que segurament donaran molta guerra. Així que pràcticament tots estaran a un nivell molt alt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)