Fórmula 1

Charles Leclerc (Ferrari) signa la posició preferent al circuit urbà de Bakú

El pilot monegasc de Ferrari Charles Leclerc ha aconseguit avui la posició preferent en el circuit urbà de Bakú i sortirà demà al capdavant en el Gran Premi d’Azerbaidjan, la sisena prova del mundial de Fórmula 1. Leclerc, que ja va signar la pole a Montecarlo tot i que no li va servir de res perquè el motor del seu cotxe es va aturar i li va impedir competir, i que celebra la novena posició preferent de la seva carrera, ha aprofitat l’aspiració de Hamilton i ha fet un temps d’1:41.215, per davant de l’anglès Lewis Hamilton (Mercedes) –l’altre gran triomfador del dia tot i la falta de velocitat del seu Mercedes–i del neerlandès Max Verstappen (Red Bull). El darrer intent de diversos pilots s’ha vist interromput per una bandera vermella per l’accident de Yuki Tsunoda (Alpha Tauri) i també de Carlos Sainz (Ferrari). “Ha estat una qualificació estúpida”, ha declarat Verstappen. Pierre Gasly (Alpha Taury) ha estat quart i Sainz, cinquè.

La Q1 s’ha vist interrompuda per l’accident contra la tanca del pilot canadenc Lance Stroll (Aston Martin), que ha quedat fora de la qualificació perquè s’ha estimbat en la mateixa zona en què Max Verstappen (Red Bull) ha tingut un accident en la sessió matinal (FP3), en la qual el millor temps l’ha signat Pierre Gasly (Alpha Taury) amb 1:42.251. L’únic pilot que havia completat una volta era Charles Leclerc (Ferrari), amb 1:42.535, suficient per accedir a la Q2. Hamilton ha estat el més ràpid en la Q1 aixecant la veu amb 1:41.545, dues dècimes més ràpid que Verstappen h:1:41.760. En la Q2, però, el neerlandès s’ha situat al capdavant amb 1:41.626, per davant de Sergio Pérez i de Lewis Hamilton. En la Q3, Leclerc ha estat el millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)