Ral·lis

Thierry Neuville (Hyundai i20) lliga el ral·li Ypres, a Flandes

El belga Thierry Neuville (Hyundai i20) ha aconseguit la seva catorzena victòria en el mundial i ho ha fet en el ral·li Ypres, a Flandes, un clàssic del campionat d'Europa que s’estrenava en el calendari del mundial. L’irlandès Craig Breen, també de Hyundai, ha acabat en segon lloc a 30,7 segons i el finlandès Kalle Robanpera (Toyota) ha completat el podi.

“Tenia molta pressió, però m’he sentit molt còmode tot el cap de setmana per la confiança en el cotxe i en l’equip” deia, posant en valor que és el primer triomf amb MartijnWydaeghe de copilot.

La dinovena i penúltima especial –avui, tercer dia de curses, n’hi havia quatre– era la decisiva amb el segon millor temps de Neuville, darrere Ott Tänak (Hyundai) però augmentant la diferència sobre la resta de rivals.

El francès Sébastien Ogier (Toyota), set cops campió del món i que segueix liderant la general, ha acabat cinquè per una punxada en el primer tram.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)