Ral·lis

Evans comença fort el RallyRacc i guanya dos dels tres primers trams

Té 7.9 segons d’avantatge sobre Neuville. Solans ocupa la desena posició en la general

Elfyn Evans (Toyota) ha començat fort el RallyRacc Catalunya-Costa Daurada i ha guanyat dos dels tres primers trams que s’han disputat aquest matí, i ha fet el mateix temps que el primer en l’altre. El gal·lès té 7.9 segons d’avantatge sobre el belga Thierry Neuville (Hyundai), després d’imposar-se en els trams de Vilaplana 1 i Riba Roja 1, mentre que el belga ha estat el millor en el de La Granadella 1. El líder del mundial, el francès Sébastien Ogier (Toyota) ocupa la tercera posició a 12.6 segons.

El cantàbric Dani Sordo (Hyundai) és el quart de la general a 16.7 segons. Nil Solans (Hyundai) està fent un bon debut amb un cotxe de WRC i és el desè a 1:30.2. El pilot de Matadepera ha sigut vuitè en el primer tram de Vilaplana 1, com a millor resultat del matí. A partir de les tres de la tarda es faran els altres tres trams del dia passant per segona vegada pels mateixos que s’han disputat al matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)