Trial

Toni Bou, a punt per defensar la corona mundial d’X-Trial en la prova inaugural a Niça

El jove gallec de 22 anys Gabriel Marcelli és el seu nou company d’equip i Takahisa Fujinami ja exerceix com a ‘team manager’ de Repsol Honda

Amb el trenta vegades campió del món Toni Bou (Piera, 1986) com a cap de files, l’equip Repsol Honda comença divendres a Niça el mundial d’X-Trial amb novetats importants, amb el ja expilot Takahisa Fujinami exercint de team manager i el jove gallec de 22 anys Gabriel Marcelli com a segon pilot. Després d’una pretemporada intensa, Bou espera tornar a oferir la seva millor versió per ampliar el seu inigualable palmarès indoor, on ja acumula quinze títols i 69 victòries.

“Comencem una nova temporada i, com sempre, s’ha d’anar a totes. Crec que hem fet una bona pretemporada, treballant molt tant amb la moto com en els entrenaments. Arribem físicament molt bé a la primera cursa i amb moltes ganes. El reglament de X-Trial ha tornat a ser com el de fa un parell d’anys i penso que serà millor per tots, perquè abans ens ho jugàvem bastant a cara o creu. Aquest any tindré a Gabriel com a company en l’equip Repsol Honda. És un gran pilot, molt treballador i amb molta bona projecció. Esperem fer una bona pretemporada”, ha comentat Bou, a les portes de l’inici de curs.

Després de Niça (11 de març), les altres sis proves puntuables per al campionat d’X-Trial seran a Le Colisé Chalon-sur-Saone (25 de març), al Madrid Arena (2 d’abril), al Palau Sant Jordi de Barcelona (10 d’abril), el Poliesportiu d’Andorra la Vella (8 d’octubre) i un últim escenari per decidir a França (21 d’octubre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)