Ral·lis

Nil Solans guanya el ral·li Serras de Fafe, la primera prova del campionat d’Europa

El pilot català Nil Solans (Volkswagen Polo GTi R5) ha aconseguit avui amb autoritat la victòria final al Ral·li Serras de Fafe, primera prova puntuable per al campionat d’Europa (ERC) i disputada a Portugal. Nil Solans, de 29 anys, ha vençut amb 55.7 segons de marge sobre el segon, el portuguès Armindo Araújo (Skoda Fabia Rally2 Evo), 59.5 sobre el tercer, l’estonià Georg Linnamäe (Volkswagen Polo GTi R5), i ja 2:56.3 minuts sobre el quart, l’espanyol Javier Pardo (Skoda Fabia Rally2 Evo). El pilot de Matadepera, campió del món de júnior i del WRC3 el 2017 i que té com a copilot a Marc Martí, va aconseguir dissabte el lideratge en el segon dels 17 trams i ja no el va deixar fins al final per sumar el seu primer triomf a l’ERC.