Fórmula 1

Segona victòria de Leclerc i segon abandonament de Verstappen

El monegasc de Ferrari domina des de l’inici el GP d’Austràlia i encara és més líder del mundial

Charles Leclerc ha sumat la seva segona victòria en tres curses després de que amb el seu Ferrari ha fet una demostració de superioritat en el GP d’Austràlia. El monegasc ha dominat des de la sortida i només ha tingut algun problema quan s’ha reiniciat la cursa en el volta 27 després d’un safety car i Max Verstappen l’ha atacat sense poder-lo superar. El campió mundial sempre han estat per darrera i en la vota 39 de les 58 de la prova el motor del Red Bull s’ha aturat i ha hagut d’abandonar per segona vegada en aquest inici de temporada.

Charles Leclerc, que ha sumat la seva quarta victòria en la fórmula 1, s’ha imposat clarament amb més de vint segons sobre Sergio Pérez (Red Bull), mentre que la tercera posició del podi l’ha aconseguit el Mercedes de Greorge Russell, per davant del seu company d’equip Lewis Hamilton. Carlos Sainz no ha sortit gens bé, en la segona volta s’ha envirollat, ha clavat el seu Ferrari en la graveta i ha abandonat. Fernando Alonso (Alpine) ha fet una cursa a la contra pel que fa els pneumàtics i ha arribat a situar-se quart abans de canviar-les, però al final els pneumàtics no han aguantat i ha acabat dissetè i últim dels que han finalitzat la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)