Fórmula 1

Segona victòria de Leclerc

Fórmula 1. Consolida el lideratge en el mundial. Verstappen es torna a retirar

En una clara demostració de superioritat, Charles Leclerc i el seu Ferrari van sumar la segona victòria en tres curses en imposar-se en el GP d’Austràlia. Max Verstappen, el campió mundial, i el seu Red Bull sempre van estar a darrere i van acabar abandonant per segona vegada aquesta temporada.

El monegasc va dominar des de la sortida i només va haver de patir una mica quan es va reprendre la cursa en la volta 27 després d’un safety car i Max Verstappen el va atacar, però no el va poder superar. Charles Leclerc es va mostrar molt més ràpid que el neerlandès i el va deixar a més de cinc segons, tant en la sortida com en aquest reinici, amb comoditat. En la volta 39 de les 58 de la prova, el motor del Red Bull de Max Verstappen es va aturar i per segona vegada en aquest inici de curs va abandonar.

Charles Leclerc, que va sumar la seva quarta victòria en Fórmula 1, va superar per més de vint segons Sergio Pérez (Red Bull), mentre que la tercera posició del podi va ser per al Mercedes de George Russell, davant del seu company d’equip Lewis Hamilton. Carlos Sainz (Ferrari) no va sortir gens bé, en la segona volta es va envirollar i va abandonar. Fernando Alonso (Alpine) va anar a la contra pel que fa als pneumàtics, va tenir problemes i va ser 17è.

GP d’Austràlia
1r. C. Leclerc (Ferrari) 1h27:46.548
2n. S. Pérez (Red Bull) a 20.524
3r. G. Russell (Mercedes) a 25.593
4t. L. Hamilton (Mercedes) a 28.543
5è. L. Norris (McLaren) a 53.303
6è. D. Ricciardo (McLaren) a 53.737
7è. E. Ocon (Alpine) a 1:01.683
8è. V. Bottas (Alfa Romeo) a 1:08.439
9è. P. Gasly (Alpha Tauri) a 1:16.221
10è. A. Albon (Williams) a 1:19.382
17è. F. Alonso (Alpine) a 1 volta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)