Fórmula 1

Carlos Sainz renova dos anys més per Ferrari, fins el 2024

S’ha anunciat abans del GP d’Emilia Romagna a Imola, en el que es farà la primera cursa a l’esprint del curs

Carlos Sainz ha renovat el seu contracte amb Ferrari per les properes dues temporades i serà pilot de l’scuderia fins l’any 2024. El pilot madrileny, de 27 anys, va debutar amb Ferrari l’any 2021 i s’ha mostrat content de la renovació: “La meva primera temporada a Maranello ha estat sòlida i constructiva, i tot el grup ha progressat conjuntament. El resultat de tot aquest treball s’ha vist clarament des de començament de temporada”. L’any passat va acabar cinquè i actualment és el tercer després de tres curses.

L’anunci de la renovació s’ha fet just abans del GP d’Emilia Romagna que es disputa aquest cap de setmana en el circuit d’Imola. Aquesta prova serà la primera en que es disputi la cursa a l’esprint dissabte i que decidirà la graella de sortida de diumenge. Aquestes curses es van instaurà la temporada passada i per aquest curs hi han hagut canvis. El més important és que ara repartiran punts als vuit primers i no als tres com al 2021. Les tres curses a l’esprint es faran en aquest en el circuit d’Imola, en el GP d’Àustria en el Red Bull Ring de Spielberg i en el GP de Brasil en l’Autòdrom José Carlos Pace de Sao Paulo.

En la jornada de demà divendres es farà la primera sessió d’entrenaments i en comptes de la segona sessió lliure es disputarà la qualificació en el format tradicional de Q1, Q2 i Q3 que decidirà l’ordre de sortida de la cursa a l’esprint. El primer de la qualificació aconseguirà la pole position. Dissabte es farà la FP2 al matí i després la cursa a l’esprint, d’un 100 km. El guanyador sumarà 8 punts, el segon 7 i així fins el vuitè que en tindrà 1. El resultat de la cursa a l’esprint determinarà les posicions de sortida de la prova de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)