Fórmula 1

Verstappen fa la ‘pole’ en una qualificació sota la pluja i amb cinc banderes vermelles

Es la primera posició preferent del neerlandès de Red Bull aquesta temporada

Max Vertappen (Red Bull) ha fet la posició preferent del GP d’Emilia Romagna i sortirà en la primera posició en la cursa a l’esprint que es disputarà demà i que servirà per decidir les posicions de sortida de la cursa de diumenge. La qualificació ha estat marcada per la pluja intermitent i la pista mullada, i hi han hagut cinc banderes vermelles, una en la Q1, una altre en la Q2 i tres en la Q3 on s’ha decidit tot.

El neerlandès ha fet la primera pole d’aquesta temporada amb un temps d’1:27.999 i ha superat per més de set dècimes a Charles Leclerc (Ferrari) que ha fet 1:28.778. Fernando Alonso (Alpine) ha acabat cinquè a un segon i dues dècimes. Carlos Sainz ha tingut un accident i ha fet malbé el Ferrari en la Q2 i tot i que s’ha classificat per la Q3 no ha pogut sortir a pista i ha ocupat el desè lloc. Els Mercedes de Lewis Hamilton i George Russell s’han quedat en la Q2. Hamilton ja ha tingut problemes en la Q1 i només ha passat per quatre mil·lèsimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)