Fórmula 1

Setena victòria de Verstappen

Fórmula 1. El neerlandès guanya amb comoditat el GP de França. Leclerc té un accident i Sainz remunta fins a la cinquena plaça

Max Verstappen va aconseguir una victòria plàcida, la setena de la temporada, en el GP de França. El neerlandès del Red Bull es va veure afavorit per l’accident de Charles Leclerc, que anava primer quan, en la volta 18, va estavellar el seu Ferrari contra les proteccions. A partir d’aquí, Verstappen es va situar primer i no va tenir cap problema per mantenir un còmode avantatge respecte de Lewis Hamilton i el seu Mercedes, que van finalitzar en la segona posició.

L’interès de la cursa es va centrar en la remuntada de Carlos Sainz i el seu Ferrari, que van sortir des de la 19a posició i, en la volta 42, a 11 del final, es va situar tercer. Llavors va tornar a entrar al box per canviar pneumàtics i complir una sanció de cinc segons que el van situar en la novena plaça. El madrileny va tornar a iniciar la remuntada, amb volta ràpida inclosa, que el va portar fins a la cinquena plaça final, just per davant de Fernando Alonso (Alpine), sisè.

En les darreres voltes, hi va haver una intensa lluita per la tercera plaça del podi, que finalment va aconseguir George Russell (Mercedes), que va passar Sergio Pérez (Red Bull) a dues voltes del final.

GP de França
1r M. Verstappen (Red Bull) 1h30:02.112
2n L. Hamilton (Mercedes) a 10.587
3r G. Russell (Mercedes) a 16.495
4t S. Pérez (Red Bull) a 17.310
5è C. Sainz (Ferrari) a 28.872
6è F. Alonso (Alpine) a 42.879
7è L. Norris (McLaren) a 52.026
8è E. Ocon (Alpine) a 56.959
General
1r M. Verstappen (Red Bull) 233 pts
2n C. Leclerc (Ferrari) 170 pts
3r S. Pérez (Red Bull) 163 pts
4t C. Sainz (Ferrari) 144 pts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)