Fórmula 1

Russell sorprèn i fa la primera posició preferent de la seva carrera en el GP d’Hongria

El Mercedes de l’anglès supera els dos Ferrari, Verstappen, amb problemes, sortirà desè

George Russell i el seu Mercedes han sorprès tothom en la classificació del GP d’Hongria i ha aconseguir la primera posició preferent de la seva carrera en la fórmula 1. L’anglès ha marcat un temps d’1:17.377 i ha superat per 44 mil·lèsimes Carlos Sainz (Ferrari) que acabava de fer un gran temps (1:17.421) i semblava que s’emportaria la pole. La tercera posició a la graella de sortida l’ocuparà un altre Ferrari, el de Charles Leclerc, que ha acabat a gairebé dues dècimes (0.190) del primer lloc.

Fernando Alonso (Alpine) ha finalitzat la Q3 amb el sisè registre amb 1:18.078, just al davant del Mercedes de Lewis Hamilton. Els dos Red Bull han fallat en la qualificació. Sergio Pérez s’ha quedat en la Q2 i sortirà des de l’onzena posició, mentre que Max Verstappen ocuparà la desena plaça en la sortida. El neerlandès, campió del món i líder del mundial, ha tingut problemes en la Q3, en el primer intent ha anat llarg en un revolt i ha fet un temps dolent, i en el segon s’ha quedat sense potencia i ni tant sol ha pogut millorar el seu primer registre. S’ha quedat a gairebé un segon i mig del temps de George Russell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)