Fórmula 1

Verstappen demostra qui és el campió i guanya remuntant des del desè lloc

Mercedes torna a situar Hamilton i Russell en el podi, i Ferrari falla en el GP d’Hongria

Max Verstappen ha demostrat qui és el campió mundial i ha aconseguit la victòria en el GP d’Hongria, la vuitena de la temporada, després de fer una gran remuntada des de la desena posició en que ha sortit. El neerlandès i l’equip Red Bull han gestionant molt be la cursa i passada la meitat de la prova, s’ha situat en la primera posició i ha marxat amb comoditat cap a la victòria. La segona i tercera plaça del podi ha sigut pels dos pilots de Mercedes per segona cursa consecutica, amb Lewis Hamilton en el segon lloc i George Russell, en el tercer.

George Russell, que sortia des de la pole ha lluitat per mantenir la primera plaça amb els Ferrari i ha aguantat 31 voltes al davant fins que l’ha superat Charles Leclerc. Els Ferrari, però han fallat i malgrat tenir possibilitats de lluitar per estar tots dos en el podi, les errades que han fet en les aturades a box o en les eleccions de pneumàtics ho han impedit. Carlos Sainz ha acabat en la quarta posició i Charles Leclerc –que ha fet quatre aturades quan la resta de pilots n’han fet tres–, ha finalitzat en la sisena. Fernando Alonso ha acabat en la vuitena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)