MotoGP

Aleix ho supera tot

Motor. El granollerí té una forta caiguda en l’FP4, passa pel centre mèdic, és declarat apte i sortirà sisè a Silverstone. El seu company a Aprilia, Viñales, ho farà des del segon lloc

Aleix Espargaró sortirà des de la sisena posició de la graella del GP de la Gran Bretanya, després de demostrar una gran capacitat de superació, d’aguantar el dolor i afrontar les adversitats. El granollerí va viure una forta caiguda en els entrenaments (FP4) que es fan just abans de la qualificació, va passar pel centre mèdic del circuit de Silverstone i se li va apreciar unes fortes contusions als turmells, sobretot al dret. Però no tenia res trencat i va ser declarat apte per córrer. Visiblement coixejant i ajudat pels mecànics, Aleix Espargaró va pujar a la moto i va fer una volta de prova abans de tornar a box. Va parlar amb l’equip i el metge, i quan va tornar a sortir ho va fer a fons. El pilot d’Aprilia va fer una gran volta i al creuar la meta amb 1:57.966 va batre el rècord de la pista i es va situar primer provisionalment. Després els seus rivals van superar el seu temps i el van fer baixar a la sisena plaça. El seu rival en la lluita pel mundial, Fabio Quartararo, va marcar el quart temps i estarà en la tercera línia de sortida com Aleix Espargaró. La posició preferent la va aconseguir Johann Zarco amb 1:57.767, mentre que la segona plaça, a només 98 mil·lèsimes, la va ocupar un brillant Maverick Viñales, el company d’Aleix Espargaró a Aprilia.

Primera de Moreira

El brasiler Diogo Moreira va sorprendre en Moto3 i va aconseguir la primera posició preferent de la seva carrera. Xavier Artigas va disputar la Q1 i la va superar amb el segon registre (2:11.532), però en la Q2 no va poder estar entre els millors i va acabar en la quinzena plaça amb un temps de 2:11.827.

Albert Arenas sortirà des de la quarta plaça en Moto2

Albert Arenas va tornar a demostrar que està en un bon moment i va fer el quart millor temps en Moto2. El gironí havia fet dues segones posicions en la qualificació en els dos darrers grans premis i quan va acabar la seva volta a Silverstone amb 2:04.386 es va situar primer. Després va baixara la quarta plaça. Jeremy Alcoba sortirà des de la catorzena posició, el seu millor resultat en una qualificació d’aquesta categoria. Va ser el primer cop que el tortosí va entrar directament en la Q2 i va fer un temps de 2:05.058. La posició preferent va ser per al mallorquí Augusto Fernández amb 2:04.103, i va ser la primera de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)