MotoGP

Tres Ducati dominen el primer dia del GP d’Àustria amb Zarco al davant

Viñales és el millor català en la novena posició en MotoGP

Les Ducati han dominat el primer dia d’entrenaments de MotoGP en el GP d’Àustria i han situat tres motos en les tres primeres posicions amb Johann Zarco en el primer lloc. Dels vuit primers temps, set han estat per motos de la marca italiana i només Fabio Quartararo amb la Yamaha s’ha situat en la quarta posició. Zarco ha fet un temps d’1:29.837, i els quatre millors han acabat en només 40 centèsimes. Maverick Viñales (Aprilia) ha estat el millor català en la novena plaça amb 1:30.133. El seu company d’equip Aleix Espargaró, que escara té molèsties per la fractura que es va fer en el peu dret en el darrer gran premi, ha acabat onzè amb 1:30.147.

El tailandès Somkiat Chantra (Kalex) ha estat el més ràpid en moto2 amb 1:34.353, i darrera seu han quedat els dos primers del mundial. El líder el mallorquí Augusto Fernández (Kalex) ha fet el tercer temps a tres dècimes i el japonès Ai Ogura (Kalex) el segon a només 55 mil·lèsimes. Albert Arenas (Kalex) ha ocupat la dotzena posició amb un registre d’1:35.188.

Dennis Foggia (Honda) ha sigut el més ràpid del dia en Moto3 i ha acabat amb un registre d’1:41.774, superant el turc Deniz Öncü (KTM), que ha acabat segon amb 1:42.148. El líder del mundial, el castellonenc Sergio Garcia (Gas Gas), ha fet el tretzè millor temps amb 1:42.251, mentre que el seu màxim rival, el seu company d’equip el mallorquí Izan Guevara ha estat just al seu davant (1:42.193). Xavier Artigas (CFMoto) no ha fet unes bones sessions d’entrenaments i ha acabat amb el 21è registre amb 1:42.816.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)