MotoGP

Marc Márquez diu que se sent bé després d’Aragó i amb ganes de competir al Japó

Marc Márquez ha manifestat que es troba bé físicament després del GP d’Aragó, i que té moltes ganes de competir en el GP del Japó d’aquest diumenge. El cerverí va tornar a la competició després de l’última operació a què es va sotmetre al juny i va haver d’abandonar després de tocar i fer caure a dos rivals en la primera volta. El vuit vegades campió mundial ha explicat, en declaracions fetes públiques pel seu equip Repsol Honda, que valora positivament el retorn al Japó dos anys després per l’aturada per la pandèmia: “Estic molt emocionat de tornar al Japó, és la cursa de casa d’Honda, és un circuit divertit i els aficionats són sempre increïbles”.

Marc Márquez ha comentat el que espera aquest cap de setmana al circuit de Motegi per al GP del Japó: “Hi pot haver tota mena de condicions meteorològiques, així que haurem d’estar atents al que passi. A més, amb el canvi d’horari seran dos dies i mig molt intensos”. El cerverí, que ha guanyat tres vegades aquest gran premi, ha explicat: “Disfrutarem d’un cap de setmana de tornada al Japó i seguirem treballant en el nostre camí cap a la recuperació total i el desenvolupament de la moto”.

El seu company d’equip Pol Espargaró també ha valorat la propera cursa: “Hem tingut un cap de setmana difícil a Aragó, però anar a casa d’Honda, veure la fàbrica i reunir-nos amb els seus aficionats ens dóna un impuls extra”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)