MotoGP

Aleix Espargaró diu que hauran de tenir paciència per veure com van en el GP de Tailàndia

Explica que han d’anar entrenament a entrenament

Aleix Espargaró ha reconegut en la prèvia del GP de Tailàndia que no sap com s’adaptarà al circuit de Buriram la seva Aprilia, que té dubtes i per això pensa anar entrenament a entrenament. “És molt curiós el que diré, però no sé si m’agrada o no m’agrada aquest circuit i no sé com se li donarà a l’Aprilia” ha indicat el pilot granollerí. Aleix Espargaró ha comentat: “És l’única pista que em porta dubtes de les que queden i més veient el temps que farà, de manera que anirem entrenament a entrenament.”

L’actual tercer classificat del mundial ha explicat que té clar que la moto no funcionarà bé en el primer entrenament i que hauran de tenir paciència. Un altre factor a tenir en compte serà la pluja. A tailàndia i a la zona de Buriram està plovent intensament i el temps pot ser molt canviant durant els propers dies. “D’una banda no tinc gens de ganes que plogui, no m’agrada la pluja, però per altra banda penso que li vindrà bé al campionat i tinc poc a perdre, crec que sóc més ràpid que Pecco [Bagnaia] i Fabio [Quartararo] en aigua i seria bo per al campionat una cursa en pluja” ha comentat Aleix Espargaró.

Pel que fa a l’errada en l’electrònica de la moto en la sortida del GP del Japó el granollerí ha comentat que va portar al seu equip a sopar a Tòquio per intentar normalitzar-ho tot: “Ells sentien molta vergonya, estaven molt tristos i això és el que no volia. D’acord, va ser un error i cal seguir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)