Fórmula 1

Els Ferrari ocupen els tres primers llocs en els test d’Abu Dhabi, amb Sainz al capdavant

S’han provat pneumàtics i els pilots que canvien d’equip han pujat als seus nous monoplaces

Els test d’Abu Dhabi de final de temporada de la Fórmula 1 han situat a tres pilots de Ferrari en les tres primeres posicions i al madrileny Carlos Sainz en el primer lloc. Diumenge passat va finalitzat el mundial amb el GP d’Abu Dhabi i en aquests test de nou hores repartits en dues sessions els equips han provat coses, en especial els pneumàtics Pirelli de cara al 2023. Cada equip ha tingut dos monoplaces, un pel seu pilot jove i l’altre pels dos pilots oficials, un en cada sessió.

Carlos Sainz ha acabat el dia amb el millor registre d’1:25.245 després de fer 63 voltes, per davant del seu company d’equip Charles Leclerc que ha fet 1:25.383 i ha rodat 56 voltes. El tercer més ràpid ha estat el jove Robert Shwartzman amb 1:25.400 després de fer 116 voltes.

El campió mundial Max Verstappen (Red Bull) ha acabat cinquè amb 1:25.845 i ha fet 76 voltes. Els pilots que canvien d’equip l’any vinent han pogut provar els seus nous monoplaces i Fernando Alonso ha pujat a l’Aston Martin, ha fet 97 voltes i ha acabat amb l’onzè temps d’1:26.312. El Nord-americà Logan Sargeant, ratificat aquest dilluns passat com a pilot oficial de Williams l’any vinent, s’ha estrenat amb un setè lloc (1:26.063).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)