MotoGP

Bastianini marca el millor temps, amb Marc Márquez en la setena posició

L’italià ha fet el rècord del circuit de Mandalika en el GP d’Indonèsia amb 1:29.630

Enea Bastianini (Ducati) ha marcat el millor temps en la practica del GP d’Indonèsia amb un nou rècord del circuit de Mandalika d’1:29.630. L’italià ha superat per 40 mil·lèsimes el líder del mundial, Jorge Martín (Ducati). El millor català ha estat Marc Márquez (Ducati) en la setena posició i a dues dècimes i mitja del millor temps. També ha passat directament a la Q2 Maverick Viñales (Aprilia) en la desena i última plaça dels classificats. El rosinc s’ha quedat a 0.370 del millor registre

No han estat entre els deu millors de la practica i hauran de disputar la Q1 Àlex Rins (Yamaha) que ha acabat 13è a cinc dècimes, Aleix Espargaró (Aprilia) que ha caigut dos cops i ha finalitzat 15è a més de sis dècimes, i Àlex Márquez que ha ocupat la 21a plaça a més d’un segon. El cerverí ha caigut a tres minuts del final de la sessió i quan feia una bona volta per marcar un bon temps.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) ha fet el 13è temps després d’una caiguda i s’ha quedat a sis dècimes del millor registre del japonès Ai Ogura (Boscoscuro), el líder del mundial, que ha fet 1:33.690. Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el 22è temps a més d’un segon i Xavier Artigas (Forward) el 26è a un segon i vuit dècimes. Joel Esteban (CFMoto) ha fet el dissetè temps en Moto3 i s’ha quedat a més d’un segon del neerlandès Collin Vieger (Husqvarna) que ha marcar 1:37.942.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)