Ral·lis

MOTOR

RAL·LI DE SUÈCIA

Cinc pilots aspiren al triomf

Menys de 16 segons separaven Hirvonen, el líder, i Ogier al final de la segona jornada

Els 92,26 quilòmetres cronometrats de la tercera i última jornada del Ral·li de Suècia decidiran avui el primer líder del mundial i el vencedor en l'estrena de la nova era dels cotxes WRC. Mikko Hirvonen (Ford Fiesta) va desposseir Mads Ostberg (Ford Fiesta) del lideratge després del quart tram dels nou que es van disputar ahir i va finalitzar la jornada amb un avantatge de 7.4 sobre el noruec i 8.9 respecte de Petter Solberg (Citroën DS3), que superava de només 2.0 segons Jari-Matti Latvala (Ford Fiesta) i de 4.9 Sébastien Ogier (Citroën DS3). Sébastien Loeb (Citroën DS3) va acreditar quatre escratx però seguia penalitzat pel temps que va perdre divendres i es trobava a 1:42.1 del líder.

La jornada d'avui es presenta sumptuosa perquè els cinc primers classificats tenen plenes possibilitats de victòria. Els que ho tenen pitjor són Hirvonen i Ostberg, pel fet d'obrir pista sobre uns trams completament nevats. Si divendres van dominar els pilots dels Ford Fiesta –només Ogier els va trencar la ratxa en una cronometrada– ahir els protagonistes van ser els Citroën DS3. Als quatre escratx de Loeb s'hi van afegir els tres de Petter Solberg i el d'Ogier. Només Per-Gunnar Andersson (Ford Fiesta) els va impedir fer el ple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)