Ral·lis

MOTOR

RAL·LI DE PORTUGAL

Latvala i Hirvonen dominen els Citroën

Ogier i Loeb aixequen el peu en l'últim tram i cedeixen els primers llocs als Ford

Els Ford Fiesta WRC de Jari Matti Latvala i Mikko Hirvonen encapçalen el Ral·li de Portugal després dels set primers trams. Latvala, però, és líder perquè Sébastien Ogier (Citroen DS3 WRC), que ocupava el primer lloc, i també Sébastien Loeb van aixecar voluntàriament el peu en l'últim tram del dia i van cedir 18 i 12 segons, respectivament, per deixar els dos Ford a davant i trobar els trams d'avui més nets de pedres. En la primera passada pel tram, Ogier havia guanyat i Loeb havia cedit cinc segons.

Aquest tram, Felizes, va ser on l'any 2009 Jari-Matti Latvala va baixar muntanya avall amb el seu Focus WRC i tant ell com el seu copilot van sortir il·lesos després d'una vintena de voltes de campana. Ahir, en la primera passada, Latvala va ser prudent i va ser cinquè; en la segona, va obtenir el seu tercer escratx del dia (un, compartit amb Ogier, que es va endur els altres dos parcials). Petter Solberg (Citroën DS3), el cinquè en discòrdia, va tenir fins a quatre punxades, dues en l'últim tram, i es va haver de retirar, però avui es reenganxarà a la cursa. D'altra banda, el portuguès Armindo Araújo va fer debutar el Mini JCW, encara la versió S2000 –el WRC l'estrenaran a Sardenya– i és setè.

CLASSIFICACIÓ

1r Latvala-Anttila (Ford Fiesta RS)
1h23:31.4
2n Hirvonen-Lehtinen (Ford Fiesta RS)
a 11.5
3r Loeb-Elena (Citroën DS3 WRC)
a 13.7
4t Ogier-Ingrassia (Citroën DS3 WRC)
a 16.7
5è H. Solberg-Minor (Ford Fiesta RS)
a 2:06.5
6è Wilson-Martin (Ford Fiesta RS)
a 2:11.2
7è Araújo-Ramalho (Mini S2000)
a 3:43.7
8è Villagra-Díaz (Ford Fiesta RS)
a 4:31.9
9è Räikkonen-Lindstrom (Citroën DS3)
a 4:33.1
10è Al Qassimi-Orr (Ford Fiesta RS)
a 4:35.2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)