Ral·lis

Rècord d'inscrits en el ral·li de terra de Cervera

Motor. Quaranta dels 52 participants en la quarta prova del campionat estatal són catalans, amb Joan Vinyes i Nani Roma en lloc preferent

El ral·li de terra Ciutat de Cervera, quarta prova puntuable per al campionat estatal i vàlida també per al campionat català i Open Catalunya, tindrà una inscripció rècord de 52 equips, als quals s'afegiran els sis de l'Open. Fins ara les tres proves disputades havien tingut al voltant de vint inscrits.

La prova, l'única vàlida per a un campionat estatal de ral·lis que es farà a Catalunya aquest any, es disputarà avui sobre quatre trams que es disputaran dues vegades cadascun. La sortida serà a les nou del matí a la zona esportiva, on es facilita tota la documentació.

En el campionat només un punt separa els dos primers classificats, el madrileny Óscar Fuertes (Mitsubishi Evo X) i el català Xavi Tanyà (Mitsubishi Evo IX). Però en aquesta cursa hi haurà un munt d'àrbitres, començant pel mexicà Ricardo Triviño, que amb un Peugeot 206 WRC no hauria de tenir rival. A més d'un munt de pilots habituals del campionat català (Jordi Gómez, Membrado, Gaig, Llinàs, Orriols, Serrat...), destaca la presència de Joan Vinyes (Subaru Impreza) i Nani Roma (Mitsubishi Colt).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)