Ral·lis

El desenllaç, primera part

Mundial de ral·lis. El Ral·li d'Alsàcia és terreny conegut per Loeb, que per fi té totes les circumstàncies al seu favor per rematar el seu vuitè títol a casa seva i d'aquí a tres setmanes a Catalunya

Sebastien Loeb no guanyarà el seu vuitè títol mundial de ral·lis a Alsàcia, a casa seva. Com a màxim, i sempre que Mikko Hirvonen, el seu únic rival, no puntués podria sortir-ne amb 40 punts d'avantatge quan en quedarien 50 en joc. Però avui a Estrasburg es comença a escriure un desenllaç de dues parts, totes sobre asfalt –l'altra és el Ral·li de Catalunya, del 21 al 23 d'octubre– i que són territori Loeb. Dues victòries seves gairebé li garantirien el títol. I si Alsàcia és casa seva, a Catalunya hi encadena sis victòries.

Tot va a favor del pilot d'Hagenau, fins i tot, de manera definitiva, el seu company d'equip Sébastien Ogier: “Estic a les ordres de l'equip per ajudar-lo a guanyar més títols.” Això sí, Loeb vol ser prudent vistos els últims errors: “La punxada a Alemanya em va costar la victòria, i la falta de concentració a Austràlia em va conduir a un accident i a un mal resultat.” Tot plegat, precaucions lògiques en qui veu a prop un vuitè títol seguit que engrandirà més la seva llegenda.

El seu rival, Mikko Hirvonen, no pot confiar que algun dels altres sis Fiesta WRC li donarà un cop de mà. Ja en farà prou pujant al podi i superant el Mini de Dani Sordo, que tornarà a ser competitiu. En el curt tram d'entrenament d'ahir (2,4 km), Loeb va superar de dues dècimes Ogier i Sordo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)