Ral·lis

ÀLEX ROMANÍ

ORGANITZADOR DEL RAL·LI COSTA BRAVA

“La gent no es vol perdre aquest ral·li”

Amb 124 equips inscrits, es pot parlar de crisi?

Fins i tot podria ser que la situació actual ens ajudés. Notem que els equips seleccionen encara més que abans. Hi ha qui tal vegada es plantejava fer vuit o deu proves cada any i ara només en pot fer dues o tres. I posats a triar, la gent no es vol perdre aquest ral·li. Ho entenc així.

Rallyclàssics té una fórmula màgica?

Cuidem els detalls i pensem sempre que el pilot s'ho passi bé. Si aconseguim l'objectiu que la gent se'n vagi contenta, el més segur és que l'any que ve torni. És el que passa, tornen i amb els seus amics. I això comporta que a l'aficionat també li donem molt i també, com a motor econòmic, als llocs per on passa el ral·li.

Ajuda l'etiqueta ral·li Costa Brava i els seus 59 anys d'història?

Segur que sí. Tots els que hi estem involucrats hi som en gran part per la passió envers aquest esport. Un dels moments més bons era el Costa Brava. Pilots, organitzador, fotògrafs i aficionats ens tornem a sentir feliços quan ens ressona aquest nom. Tenim 500 voluntaris.

Diuen que plourà, què dirà als que es volen quedar a casa?

Doncs que s'ho perdran. Que veure un espectacle com aquest, amb cotxes de tracció al darrere i amb força cavalls derrapant sota la pluja, és únic i irrepetible.

Enyora l'etapa com a copilot en l'alta competició?

No, en tinc molt bon record però és una etapa passada. La vaig disfrutar i ara disfruto d'aquesta. En tot moment m'he sentit feliç de fer el que m'agradava i ara és organitzar aquest tipus de proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)