Ral·lis

Classificació

Loeb, líder desemparat

Ral·li del País de Gal·les. L'alsacià mana després dels tres primers trams de l'última prova del mundial però no podrà disposar d'Ogier, que va sortir de la pista en la primera especial

Malgrat que no hi ha confirmació oficial, es ben segur que Sébastien Ogier competirà l'any vinent amb Ford. No es podria entendre d'altra manera el favor que ahir va fer a Mikko Hirvonen quan va sortir de la pista en el primer tram i va trencar una roda del seu Citroën DS3 i allà es va quedar. Sébastien Loeb va quedar sense l'empar de ningú en la lluita pel que seria el seu vuitè títol mundial mentre Hirvonen comptarà una altra vegada amb la complicitat de Jari-Matti Latvala, el seu fidel company. Latvala va guanyar el primer tram d'ahir (4,74 km sobre asfalt) i Loeb es va imposar en la segona passada. En la tercera cronometrada (15,7 km sobre terra) Hirvonen va ser el més ràpid, però Loeb va quedar líder per només 7 dècimes i avui haurà d'obrir pista.

Ral·li de Gal·les
1r Loeb-Elena (Citroën DS3)
14:38.0
2n Hirvonen-Lehtinen (Ford Fiesta)
a 0.7
3r Latvala-Anttila (Ford Fiesta)
a 3.1
4t Solberg-Patterson (Citroën DS3)
a 11.9
5è Meeke-Nagle (Mini JCW)
a 18.7
6è Sordo-Del Barrio (Mini JCW)
a 27.3
7è Ostberg-Andersson (Ford Fiesta)
a 27.8
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)