Ral·lis

Gaig, campió de Catalunya

Motor. El pilot barceloní va ser segon, rere Josep Maria Membrado, en el ral·li 2.000 Viratges i s'ha assegurat el títol quan encara queda una prova per disputar-se

Jordi Gaig i Aleix Astudillo (Porsche 911 GT3) van obtenir el títol de campions de Catalunya de ral·lis amb el segon lloc obtingut en el ral·li 2.000 Viratges, a 50 segons de Josep Maria Membrado (Mitsubishi Evo X), que va guanyar per setena vegada.

Gaig és campió perquè només queda una prova –se n'ha anul·lat una altra– i l'abandonament de Carles Llinàs-Joan Torra (Mitsubishi Evo IX) en el quart tram del 2.000 Viratges per una avaria en un diferencial fa que la diferència sigui insalvable per a Llinàs i també per a Membrado-Ribolleda, que només han sumat sis resultats.

Gaig va manar en la primera secció però quan Llinàs va quedar fora de cursa va aixecar el peu i Membrado va ser implacable en la segona secció, amb sis victòries en sis trams. el podi el van completar Garcia-Pujol (Mitsubishi Evo X), a 1:13, i l'estreta lluita pel quart lloc entre Vicens-Sauleda (Renault Clio Sport). Vila-Soldevila (Citroën C2 RMax) i Sola-Izquierdo (Renault Clio Sport) es va resoldre per aquest ordre i per 20 segons entre tots tres.