Ral·lis

Sordo té tota la confiança de Ford

Ral·lis. El cantàbric substitueix el lesionat Latvala en el ral·li de l'Argentina, que amb més de 500 km cronometrats i una climatologia adversa es preveu que serà d'una duresa extrema

La fractura de clavícula que es va fer Jari-Matti Latvala mentre esquiava ha propiciat que Dani Sordo ocupi el seu lloc com a pilot de l'equip oficial Ford en el ral·li de l'Argentina, la cinquena prova del mundial. I que Mini-Prodrive, l'equip del cantàbric, no hagi previst acudir al ral·li ha arrodonit la jugada a favor de Sordo, que té tota la confiança de Malcom Wilson. “Té una molt bona experiència d'aquest ral·li i veig possible que guanyi”, diu Wilson, que sorprèn quan declara que Sordo no haurà d'obeir ordres d'equip a favor de Petter Solberg, segon en el campionat a només quatre punts de Sébastien Loeb, el líder.

Durant els reconeixements dels trams, els participants es van fer una idea de la dificultat que la pluja i les baixes temperatures poden provocar en el llarg ral·li, en què el xilè Eliseo Salazar (Mini WRC) serà protagonista d'un fet sense precedents. Salazar disputarà el seu primer ral·li després d'haver competit en les 500 Milles d'Indianapolis, les 24 Hores de Le Mans, el mundial de F-1 i el Ral·li Dakar. Salazar (57 anys) admet que no serà competitiu, però no per això ha renunciat als consells de Kris Meeke.

LA FITXA

Recorregut: 1.770,92 km
502,73 km cronometrats
1a jornada
Avui i demà, 6 trams (204,00 km)
2a jornada
Dissabte, 7 trams (166,54 km)
3a jornada
Diumenge, 6 trams (132,19 km)
Podi 2011
1r Loeb-Elena
(Citroën DS3) 2n Hirvonen-Lehtinen
(Citroën DS3) 3r Ogier-Ingrassia
(Citroën DS3)
Campionat 2012
1r Sébastien Loeb (Citroën DS3)
66 2n Petter Solberg (Ford Fiesta)
62 3r Mads Ostberg (Ford Fiesta)
53 4t Mikko Hirvonen (Citroën DS3)
50
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)