Ral·lis

Tercer triomf en tres proves de Xevi Pons en l'estatal

Ral·lis. Josep Maria Servià i Fina Román es van imposar en la Baja Almanzora

Xevi Pons i Xavier Amigo (Mitsubishi Colt) ja s'erigeixen com a grans dominadors a l'estatal de ral·lis de terra. I és que després de tres proves, s'han imposat en les tres. L'última, el cap de setmana, en el d'Almanzora, en què han estat més ràpids que ningú en cinc dels set trams cronometrats del ral·li. Els problemes amb els frens de Nani Roma i Xavi Lozano (Mitsubishi Colt) van propiciar que la igualtat del dissabte –els separava un segon– s'ampliés fins més enllà del minut (1:37) al final de la prova. A tan sols quatre ral·lis per tancar el campionat d'Espanya, Xevi Pons ja té 105 punts, 20 més que Nani Roma.

D'altra banda, també hi va haver victòria catalana en la Baja Almanzora. Josep Maria Servià –feia sis anys que estava inactiu– i la seva dona Fina Román (Mitsubishi L200) van guanyar la primera prova en què competien junts. Tot i que van arrencar la jornada sisens, van anar recuperant terreny. També es van aprofitar de les penalitzacions a José Zaragoza, líder i vencedor en les anteriors dues proves, per retallar el recorregut. Servià i Román van acabar amb 4:03 sobre Francesc Térmens i Albert Casabona (Mitsubishi Montero).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)