Ral·lis

Classificació

Loeb evita els errors i es posa al capdavant

Motor. Primer el fang i després la pols van ser paranys que van afegir més dificultat a la primera etapa del Ral·li Acròpoli

Amb només dues assistències remotes intercalades entre els vuit trams d'ahir i limitades a només 15 minuts, la primera etapa del Ral·li Acròpoli es preveia com la més dura d'aquesta sisena prova del mundial, a més de ser la més llarga. Sébastien Loeb va guanyar només un tram –en quatre va quedar a només dècimes de fer-ho– però a més de regular va ser l'únic que va evitar els paranys que en forma de fang i després de pols, en les dues últimes cronometrades, van complicar força la vida. L'alsacià va rellevar Jari-Matti Latvala com a líder a partir de la quarta cronometrada –el finlandès va perdre 14 segons en una sortida de pista en no poder girar sobre el fang– i ja no va abandonar aquesta posició.

L'escratx de Loeb en el sisè tram, després del de Mikko Hirvonen en l'anterior, van ser els únics dels pilots de Citroën. Latvala va guanyar cinc trams i Petter Solberg, els altres dos. El noruec va començar el dia desconcertat pel diferent comportament del seu cotxe segons si el revolts eren cap a la dreta o cap a l'esquerra, i va mantenir un bon frec a frec amb Hirvonen pel tercer lloc, fins que el pilot de Citroën va sortir de la pista a l'últim tram, va punxar una roda i va quedar despenjat. Menys, però, que Mads Ostberg, que també va sortir de la pista i va recular tres posicions.

Ral·li Acròpoli. 1a etapa
1r Loeb-Elena (Citroën DS3)
2h14:01.3
2n Latvala-Anttila (Ford Fiesta)
a 6.5
3r Solberg-Patterson (Ford Fiesta)
a 17.7
4t Hirvonen-Lehtinen (Citroën DS3)
a 49.6
5è Novikov-Giraudet (Ford Fiesta)
a 3:54.9
6è Prokop-Hrûza (Ford Fiesta)
a 4:46.7
7è Al-Attiyah-Bernacchini (Citroën DS3)
a 4:56.9
8è Ostberg-Andersson (Ford Fiesta)
a 5:14.6
9è Ogier-Ingrassia (Skoda Fabia)
a 5:27.2
10è Mikkelsen- Floene (Skoda Fabia)
a 6:31.0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)