Ral·lis

Loeb és l'únic que no comet cap errada

Motor. L'alsacià supera sense incidents una segona etapa desastrosa per als seus rivals i té via lliure cap al novè triomf al ral·li d'Alemanya

Les paraules de Sébastien Loeb (Citroën DS3) ahir després de la primera passada pel temible tram d'Arena Panzerplatte, de 46,54 km en un terreny militar, van ser d'allò més explícites: “No es tracta d'atacar, sinó de passar pels trams i no fer errades.” Un missatge adreçat a Petter Solberg (Ford Fiesta RS), Dani Sordo (Mini JCW) i Thierry Neuville (Citroën DS3), que havien arribat al tercer tram del dia quan eren segon, tercer i quart lloc de la general, respectivament. Solberg i Neuville van abandonar en sortir de la pista i Sordo va perdre dos minuts i mig perquè van punxar una roda. D'aquesta manera, Jari-Matti Latvala (Ford Fiesta RS), que en el tram anterior havia perdut més de mig minut en una sortida de carretera, va pujar al segon lloc. I en la segona passada per la Panzerplatte, el mateix. Ott Tänak (Ford Fiesta RS), quart després de guanyar les dues especials anteriors, i Sordo no la van completar i tant Mads Ostberg (Ford Fiesta RS) com Chris Atkinson (Mini JCW) en van dir bé. A falta dels tres trams d'avui (65,89 km), Loeb ho té tot a favor per assolir la 74a victòria i agafar encara més avantatge com a líder del mundial.

General. 2a etapa
1r Loeb-Elena (Citroën DS3)
2h58:51.8
2n Latvala-Anttila (Ford Fiesta RS)
a 1:42.9
3r Hirvonen-Lehtinen (Citroën DS3)
a 2:12.7
4t Ostberg-Andersson (Ford Fiesta RS)
a 3:07.8
5è Atkinson-Prévot (Mini JCW)
a 6:59.0
6è Solberg-Patterson (Ford Fiesta)
a 20.36.0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)