Més motor

La millor inscripció dels últims 13 anys

24 hores de Barcelona. 75 equips disputaran la cursa, del 4 al 6 de setembre

Les 24 hores de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez gairebé han hagut de penjar el cartell de complet. El circuit de Barcelona-Catalunya té capacitat per a 76 cotxes i són 75 els equips inscrits en la cursa del 4, el 5 i el 6 de setembre. És la millor inscripció dels últims 13 anys, un fet que demostra, d'una banda, l'interès creixent per les proves de resistència, i, de l'altra, el prestigi que va guanyant la cursa catalana internacionalment. I és que 69 dels 75 inscrits són de fora de l'Estat espanyol (17 passaports diferents), gràcies sobretot a l'acord amb Creventic, promotor de les 24 h Sèries, campionat FIA des d'aquesta temporada, del qual la cursa catalana és la cinquena prova.

Entre els pocs catalans repetiran Laia Sanz i Francesc Gutiérrez –que ha disputat totes les edicions– al volant d'un Seat León Cup Racer, de nou amb el repte de completar 24 hores amb només dos pilots. L'any passat van acabar en el dotzè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)