Més motor

En honor de l'amic caigut

Indycar. Oriol Servià conduirà aquest cap de setmana el cotxe de Justin Wilson en l'última prova del curs, per desig exprés de la família

Oriol Servià participarà en l'última carrera del curs de la Indycar, diumenge a Sonoma, Califòrnia, al volant del cotxe de Justin Wilson, que va morir dilluns passat, als 37 anys, de resultes d'un accident en la penúltima prova del campionat. Servià era molt amic de Wilson –es coneixien des que l'anglès va començar a córrer als EUA, el 2004–, i ha estat la mateixa família de Justin qui ha proposat el nom del gironí per fer córrer per últim cop el seu cotxe. “No tinc paraules per expressar el que sento ara mateix”, va piular un emocionat Servià. “No se'ns acut cap persona millor per córrer en honor de Justin que l'Oriol”, va dir Stefan Wilson, el germà del pilot. Aquesta oportunitat suposa un inesperat retorn a la competició per a Servià. El de Pals, de 41 anys, havia penjat el casc aquest any per dirigir l'equip Dragon de la fórmula E.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)