Més motor

Desenllaç imprevisible

Motor. Servià acaba dotzè amb el cotxe de Justin Wilson en l'última carrera de la Indycar, en què Montoya perd un títol que tenia coll avall

Juan Pablo Montoya (Penske) tenia gairebé per fet el títol de la Indycar. El colombià en feia prou pujant al podi en la cloenda del curs, que es va disputar diumenge, a Sonoma, Califòrnia. Però la carrera puntuava doble, i l'expilot de F-1 va pagar car aquest artifici. Una topada amb el seu company Will Power va relegar Montoya a l'últim lloc, des del qual va remuntar fins al sisè. Combinat amb la victòria d'Scott Dixon (Ganassi), el resultat es va traduir en un empat a 556 punts en la general entre tots dos. L'australià es va imposar en el desempat, per tres victòries a dues durant el curs.

Per la seva banda, Oriol Servià (Andretti) va disputar la cursa amb el cotxe que havia estat de Justin Wilson, mort la setmana passada. El gironí va lluitar entre els cinc primers, i va acabar dotzè quan una neutralització li va destarotar l'estratègia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)