Més motor

ETG Racing puja al podi de totes les categories a València

Motor. Xavier Pinsach va acabar tercer en SuperStock 600 i es jugarà el títol a Navarra

L'equip gironí ETG Racing va pujar al podi de totes les categories en la cinquena prova del campionat d'Espanya de motociclisme. Xavier Pinsach va acabar tercer en la categoria de SuperStock 600 i continua líder de la general a falta de només una prova per disputar-se, al circuit de Navarra (18 d'octubre). Pinsach té onze punts d'avantatge respecte de Marcos Ramírez, i en queden 50 en joc (a Navarra hi haurà dues curses). En la primera cursa de PreMoto 3, Francesc Pérez va lluitar per la victòria però finalment va acabar segon. Ferran Hernández va ser tretzè. En la segona cursa, els dos pilots van abandonar. L'últim podi d'ETG Racing el va aconseguir Marcos Ruda en la prova de PreMoto 4. Malgrat que va sortir de la tretzena posició, va poder remuntar fins a la tercera i confirmar el podi, a poc més d'un segon del vencedor.