Més motor

El motor català ja té aparador

Motor. El projecte Motorsport2020.cat –impulsat per tres clústers catalans– presenta un portal per coordinar i aglutinar totes les iniciatives per fer créixer l'esport de les dues i les quatre rodes

El projecte Motorsport2020.cat –impulsat pels clústers catalans de l'automoció, la moto i l'esport– ja té un web per coordinar i aglutinar els projectes que han de fer créixer l'esport del motor a casa nostra, fins a multiplicar per cinc el seu PIB en deu anys. Un objectiu ambiciós, que neix d'una paradoxa. “L'esport del motor català és ric en campions i proves, però la seva contribució al PIB del país és pobra”, va resumir Vicenç Aguilera, el principal impulsor de tot plegat, divendres passat al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquell dia va entrar en funcionament el portal Motorsport2020.cat, que ha de servir per “canalitzar la passió” pel motor a Catalunya i “potenciar l'activitat” al seu voltant. “Estem treballant pel país”, va insistir Aguilera. El web –dirigit per Ian Planas– inclou un calendari amb informació de totes les proves del motor que s'organitzen a Catalunya, a banda dels disset projectes en marxa, com ara la reserva d'espai per a un futur circuit de kàrting internacional, la creació d'un equip de Moto 2 i el llançament d'una targeta verda per regularitzar la pràctica del motociclisme de fora d'asfalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)