Més motor

Pol Rosell, bicampió

Motor. Amb un cinquè lloc en l'última cursa al Circuit de Barcelona- Catalunya, el pilot de Baporo revalida el títol de la Seat León Eurocup

Amb el cinquè lloc en l'última cita del curs de la Seat León Eurocup, combinat amb l'abandonament del seu rival, Stian Paulsen –va tenir una topada en l'últim revolt, quan mirava de guanyar algun lloc a la desesperada–, Pol Rosell (Baporo) en va fer prou per revalidar el títol de la copa monomarca de Seat. Amb un cotxe massa subvirador, el pilot vigatà, de 24 anys, s'ho va prendre amb calma, en una cursa que va guanyar la jove francesa Lucile Cypriano (JSB), de 19 anys. David Cebrián (Monlau) va ser quart, el seu millor resultat del curs, mentre que Laia Sanz va acabar dotzena i Jordi Oriola (Target) va plegar quan era sisè. En l'Euroformula, Dani Juncadella va pujar al podi. El pilot del DTM ha disputat aquesta cita per preparar-se per al GP de Macau de F-3 –el mundialet de la categoria–, que ja va guanyar el 2011.