3a divisió FEF

Al Peralada li surt creu

Derrota. El conjunt empordanès cau en l'estrena de la lliga contra un Granollers molt efectiu i pragmàtic

El Peralada va perdre els tres primers punts en joc de la temporada contra un dels debutants en la categoria, el Granollers. Poc definits de cara a porteria, els de l'Alt Empordà van acabar perdent per 0-1, a conseqüència d'un gol de Didi (32'), que va deixar un partit obert, amb possibilitats per als dos equips, però al final sense capacitat de reacció per als locals, que ho van intentar amb més cor que cap.

Durant els primers deu minuts del partit, el Granollers mostrava més ambició que el seu rival, amb dues bones ocasions de Cano (3') i de Roger Martínez (10'), fet que feia reaccionar un Peralada incapaç d'arribar a l'àrea dels de Víctor Vera. I ho va fer amb una jugada de Moñino, que va combinar amb Jaume Duran, que, sol contra el porter, va veure com Ortega rebutjava la pilota (14'). Poc després va ser Marc Mas qui va provar de rematar el rebuig del porter, però va enviar la pilota per sobre el travesser (15'). En una jugada posterior, el mateix atacant silenc va aconseguir, enganxat a la banda, una bona centrada, però la pilota es va passejar dins l'àrea sense trobar rematador (16'). No hi havia manera. Ni l'un ni l'altre definien davant la porteria rival, fins que Didi, en una jugada sense pressa per la dreta, va enfonsar la pilota al pal llarg de la porteria d'Ureña (32'), –Mas, dos minuts abans ho havia tornat a provar amb un fort xut que va acabar fora (30').

Penal no assenyalat

La primera meitat va acabar encara amb més decepció per al conjunt xampanyer després que l'àrbitre no xiulés penal en una clara estirada de samarreta a Jaume Duran dins l'àrea. Aquest fet va indignar tots els presents al municipal, i és que el conjunt dirigit per Arnau Sala hauria tingut una oportunitat immillorable per empatar i anar a la caseta amb millors sensacions i, sobretot, amb tota la segona meitat per intentar culminar la remuntada.

En el segon acte, amb la sortida d'Aleix, el Peralada va tenir més aproximacions a l'àrea rival. La primera, amb un xut per l'esquerra (49'), i la segona, a través d'un centrada de Duran per Marc Mas que per molt poc no va enviar la pilota al fons de la xarxa (59'). Les intencions no van ser suficients per arribar a aconseguir l'empat. Els xampanyers, amb més empenta, ho van intentar, però amb el debut de Kike Sánchez tampoc n'hi va haver prou, tot i que Aleix la va a tornar a tenir en un un contra un amb el porter, que va tornar a frustrar els intents locals (82'). El Granollers encara va tenir una ocasió en el 87', però Ureña va evitar el segon gol vallesà.

PERALADA: Ureña, Argi (Kike Sánchez, 59'), Mate (Tidiane, 72', Lluc,  Botxi, Moñino, Sergi Garcia, Guillem Cornellà, Marc Mas, Jaume Duran i Litus (Aleix Feixas, 46'). GRANOLLERS: Ortega, Duran, Suárez, Zamorano, Gerard Font, Burgos, Didi (Hèctor, 57'), Roger Martínez  (Marcelo, 64'), Carlos Cano, Alex Gil i Ricki (Bauli, 85'). GOLS: 0-1 (32') Didi. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: als locals Lluc i Botxi; als visitants Zamorano, Roger Martínez, David Duran i Cano. T.V.: cap. PÚBLIC: 300 espectadors al municipal de Peralada.
No estic gens content. El resum del partit és que la seva individualitat ha estat determinant
Arnau Sala
entrenador del peralada
En l'únic partit que comptava per alguna cosa dels que hem jugat fins ara, no hi ha hagut manera. Ja ens toca pensar en el proper partit

Primera derrota en l'estrena a casa des del curs 2008/2009

El Peralada va caure derrotat en la seva estrena davant l'afició després de set temporades aconseguint el triomf en el primer test com a local. La patacada posa fi a unes estrenes positives al municipal de Peralada, i és que des de la derrota contra el Llagostera (2-4) del curs 2008/09 l'entitat xampanyera havia aconseguit resultats positius. La temporada 2009/10 van vèncer el Mataró (2-1); la 2010/11, l'Igualada (3-1); la 2011/12, el Mollet (4-3); la 2012/13, el Sant Cristòfol (4-0), i la 2013/14, l'Avià (1-0) –tots aquests enfrontaments, competint en la primera catalana–, i la temporada passada contra el Vilassar (1-0), a tercera. Tot i la patacada en el primer matx, les sensacions dels d'Arnau Sala van ser bones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)