Olimpisme

29 esportistes conformaran la delegació catalana en els Jocs Paralímpics de París

Amb 29 esportistes (26 amb discapacitat i 3 de suport), la delegació catalana és la més nombrosa dins l’equip estatal que competirà en els Jocs Paralímpics de París, segons ha anunciat avui el Comitè Paralímpic Espanyol, amb 150 participants (139 i 11). Per darrera de Catalunya, les delegacions amb més participació són les de Madrid (26), Andalusia, País Valencià i Galícia, totes tres amb 14. La majoria de participants viatjaran cap a París el 24 d’agost en una gran cita paralímpica, que es disputarà del 28 d’agost, amb la cerimònia d’inauguració, fins al 8 de setembre. Entre els catalans convocats, hi ha alguns dels grans referents del conjunt espanyol com els nedadors Sarai Gascon, Núria Marquès i Toni Ponce, l’atleta Yassine Ouhdadi o el ciclista Sergi Garrote, tots cinc amb medalles en anteriors edicions dels Jocs.

La natació serà l’esport amb més representació catalana, ja que més enllà de Gascon, Marquès i Ponce, també hi competiran Emma Feliu, Daniel Ferrer, Berta Garcia, Miguel Luque, Marian Polo, Òscar Salguero, Ariel Schrenck i Àlex Villarejo. A més del fondista tortosí Ouhdadi, en atletisme hi competiran Melani Bergés, Elena Congost, amb Mia Carol com a guia, Sydney Fokou, Fiona Pinar i Mari Carmen Paredes, amb Lorenzo Sánchez de suport. Completaran la delegació catalana: Vasile Agache (boccia), Josefa Benítez (rem), Maria Heras, Óscar Onrubia i Jordi Ruiz (bàsquet), Joel Martín (taekwondo), Jordi Morales (tennis de taula), Sara Pérez (triatló) i Dalia Santiago (taekwondo).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)