Editorial

L'EDITORIAL

La mateixa obligació de sempre

Avui, però, que el Barça hagi de sumar de manera inexcusable els tres punts contra el València és molt més que un tòpic

Una jornada més, el Barça sortirà avui a disputar un partit de lliga amb l'obligació de guanyar. De fet, el Barça sempre surt a qualsevol camp d'arreu del món, sigui quina sigui la competició en què participa, obligat a guanyar. La seva història, el seu potencial, l'obliga. Avui, però, que el Barça hagi de sumar de manera inexcusable els tres punts contra el València és molt més que un tòpic. La victòria del Real Madrid ahir a San Mamés contra l'Athletic Club –un dels llocs on podien punxar– fa que els blancs tinguin ara mateix cinc punts més que els blaugrana. I recordem que el Madrid encara té pendent el partit que ha de jugar al camp del Celta. No s'ha de ser un expert en matemàtiques per veure la importància dels tres punts que hi ha en joc avui al Camp Nou.

Tres punts tan importants com els que es van deixar escapar la setmana passada a Riazor. Si recuperar dos punts al Madrid és complicat, cinc seria una gesta, i recuperar-ne vuit...

Després del partit d'avui, a més, hi ha aturada pels partits de seleccions. Un condicionant més que obliga a derrotar el València. Dues setmanes sense partits i a cinc punts del Madrid portaria una tensió al món culer que no seria gens bona. Perquè si bé la lliga està complicada, en la Champions tot és possible, i no seria gens bo arribar al doble duel contra la Juventus amb la lliga quasi impossible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)