Editorial

L'EDITORIAL

Una altra nit de màxima emoció al Camp Nou

La Juve és molt i molt forta al darrere, però el Barça té Neymar, Suárez i Messi, i avui no té més remei que fer gols

Mai ningú havia remuntat un 4-0 en una eliminatòria de la Champions i el Barça ho va fer contra el París Saint-Germain en els vuitens de final. Aquell 6-1 va fer entrar els culers en la història de la màxima competició europea de clubs. Avui el Barça es torna a trobar en una situació semblant. Ara és un 3-0 el que ha de remuntar si vol arribar a les semifinals de la lliga de campions. I al davant tindrà un pes pesant del futbol, una Juventus que si es caracteritza per alguna cosa és per la seva solidesa defensiva. Una prova és que en aquesta Champions només ha encaixat dos gols en els nou partits que ha jugat.

El 6-1 contra el PSG ens va demostrar que en l'esport tot és possible. La Juve és molt i molt forta al darrere, però el Barça té Neymar, Suárez i, sobretot, Messi, i avui no té més remei que atacar i fer gols. Ho va dir ahir Luis Enrique, que semblava tenir clar que la Juventus marcaria perquè va xifrar el seu objectiu en cinc gols. Els últims partits que ha fet el Barça no conviden a l'optimisme, però el d'avui és un partit diferent. La Champions és diferent. El Barça ha desconnectat massa vegades aquesta temporada, també al Camp Nou, però mai jugant a casa en la Champions. Els mals europeus venen de París i de Torí, però els culers han estat intractables al Camp Nou aquesta temporada en la lliga de campions. Cal un esforç més. I amb Messi al camp ja hem vist molts cops que tot és possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)